Rowo Warmtebalsem is een bewezen product en is een van de meest gebruikte speciale preparaten. De balsem begelijdt zowel professionele als vrije tijd sporters en wordt ook gebruikt in de behandeling door gespecialiseerde gebruikers. Een massage met Rowo Warmtebalsem genereert een langdurig, prettig gevoel van warmte.

Rowo warmtebalsem is uitermate geschikt voor nek- en rugmassages, en spier- en peesgedeeltes warm zetten.  

Warmte bevordert de bloedcirculatie en stimuleert het immuunsysteem en het lymfestelsel. Thermische effecten zijn zeer gevarieerd. Naast spierontspanning en remming van ontsteking kan ook bijvoorbeeld verbeterde wondgenezing worden bereikt. Warmte wordt door veel mensen als een ontspannend en kalmerend ervaren. Het kan ook worden gebruikt als adjuvante therapie bij angsttoestanden.

 

Tegenwoordig wordt warmte bijvoorbeeld gebruikt voor spierspanning, bepaalde ontstekingen, degeneratieve spinale aandoeningen en gezamenlijke ongemakken als osteoarthritiden. Een warmtebehandeling belooft succes in spier-, gewrichts- en nekpijn. Het is ook een belangrijke aanvullende therapie voor pijn in de onderrug.Warmtetherapie kan ook langdurige chronische pijn verminderen. Producten zoals de innovatieve ROWO Flexi Forte Gel en Rowo warmtebalsem bewezen overtuigend te werken in de praktijk.

 

WEETJE: Spaanse pepers. Het plantenextract paprika in spaanse pepers bevat de alkaloïde capsaïcine en is een actief ingrediënt in cayennepeper. In geval van traumata Rowo warmtebalsem pas toepassen na 48 uur.De specifieke inhoudstoffen natuurlijke, zuivere plantaardige extracten werken diep in weefsel (huid en spieren) door. Niet bij wonden gebruiken .