Oogspoeling PLUM: volledige assortiment leverbaar!

Plum heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van oogspoeling. Naast de standaard oogspoeling heeft PLUM ook duo-oogspoelingen om beide ogen tegelijk te behandelen. Werkt u in een ruimte met veel stofdeeltjes? Dan is een wandstation erg handig. Dit ophangsysteem wordt geleverd inclusief twee oogspoel flessen en een oognoodplan.

Natrium Chloride of pH Neutraal?

De oogspoelflessen van Plum zijn in twee soorten verkrijgbaar: Natrium Chloride (de groene flessen) en pH Neutraal (de blauwe flessen). Er is een belangrijk verschil tussen deze twee producten.

De groene flessen (met natrium chloride inhoud) worden gebruikt wanneer de ogen in contact zijn gekomen met stofdeeltjes, vuil of hout- of metaalsnippers.

De blauwe flessen (met pH Neutraal inhoud) worden gebruikt wanneer de ogen in contact zijn gekomen met chemische stoffen, zoals zuren en alkaliën. Deze stoffen tasten direct de ogen aan, waardoor het belangrijk is om om direct de pH waarde van de ogen naar een goed niveau te brengen. Dit wordt gedaan door gebruik van de pH Neutrale oogspoeling.