Top
Röwo Sportgel 100 ml
  • Röwo Sportgel 100 ml
6,46
per stuk
7,04 incl. BTW
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen


ROWO Sportgel is een zeer effectief en getest product dat wordt gebruikt voor spier- en gewrichtsklachten. Het beschikt over uiterst hoge koelprestatie en is daarom een belangrijk preparaat wat ook gebruikt kan worden bij patiënten voor koudetherapie en verzorging van gestresstestructuren.

  • Verlicht pijn
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Verzorgt spanningen
  • Biedt uitstekende koeling-prestatie
  • Verlicht jeuk
  • Met Japanse muntolie,arnica en echinacea
  • Geschikt voor sport en vrije tijd
 
Infrarood thermo-grafische afbeelding mét en zonder toepassingvan de ROWO Sportgel. De beelden tonen onberispelijk het koel effect op de huid, geproduceerd door toepassing van de ROWO Sportgel
Warmte beeld been Rowo sportgelSportgel koelend beeld
 
Koelende werking van ROWO Sportgel ten opzichte van een ander product. Getoond wordt de snel toenemende en aanhoudende hoge koelcapaciteit van de ROWO SportGel vergeleken met een ander koelend product. Infrarood thermografische beelden zijn gemaakt van de toepassing van de verkoelende gel bij 60 proefpersonen. De metingen vonde nplaats in een tijdsperiode van 90 minuten met tijdsintervallen van vijf of tien minuten.
Sportgel chart vergelijk met andere sportgels
 
Rowo sportgel werkt verkoelend bij een tennisarm en golfelleboog,en bij kneuzingen en verrekkingen. Vermindert de jeuk bij insectenbeten. Een massage met Rowo sportgel is verfrissend en verzorgend.
 
Rowo Sportgel is dan ook de ideale begeleider, zowel binnen als buiten het sportveld.
Rowo Sportgel heeft door de unieke combinatie van koude én warmtetherapie in één, een fantastische dieptewerking en geeft zeer snel effect!
 Medicijnprodukt: EN ISO 13485 Rowo Sportgel is een medicijnproduct met het CE keurmerk
 
De sportgel bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen, maar uitsluitend natuurlijke stoffen waaronder arnica, kamille, echinaca en menthol in de vorm van Japanse muntolie. Tevens is de sportgel vetvrij en trekt diep in de huid in wat de sportgel zeer aangenaam maakt om te gebruiken.

Artikelnummer: 108040

1 of meer € 6,46 per stuk
12 of meer € 5,95 per stuk
60 of meer € 4,95 per stuk

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code