Top
Klantervaringen
Klantbeoordelingen via Kioh t/m februari 2014
EHBO en sportverzorging (per 1-4-2014 naam gewijzigd in Verband & zo).


Klant
 
Zaanstad 
 
27/02/2014
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Stel 35-55 jr 8 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
6
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
5
Snelheid/Levertijd
8
Luuk
 
Nijmegen 
 
12/12/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 8 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Snelheid/Levertijd
9
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
9
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Leanne Oostdijk
 
Kruiningen 
 
09/12/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Gezin <35 jr 
 
Aankoop
sportgel 10 Pluspunten
snelle reactie op een vraag via de mail! super! Verbeterpunten
ik zou nu geen verbetertips kunnen bedenken
Prijs
10
Snelheid/Levertijd
9
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
ERIC
 
evergem 
 
25/09/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 8 Pluspunten
snelle opvolging Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
7
Snelheid/Levertijd
9
Kennis & Vakmanschap
8
Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
8
Communicatie
8
Afspraken nakomen
8
Gera
 
Delfzijl 
 
20/08/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 
 
Aankoop
Spray voor pijnlijke rug 9 Pluspunten
Heb keurig een telefoontje gehad m.b.t. het product wat ik had besteld en niet meer werd gemaakt. Na overleg met de meneer heb ik gekozen voor een ander product.........was erg tevreden over de wijze waarop deze meneer mij te woord stond en we tot een oplossing zijn gekomen. Verbeterpunten
Geen
Tessy
 
Breda 
 
06/08/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 
 
Aankoop
Reflex-gel 9 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Kwaliteit
10
Snelheid/Levertijd
7
ivonne
 
heerlen 
 
30/07/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
55 jr of ouder 10 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
5
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10
Kwaliteit
10
Afspraken nakomen
9
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
9
Juan
 
Lelystad 
 
11/07/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 7 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
6
Snelheid/Levertijd
8
Kwaliteit
7
Betrouwbaarheid
8
Communicatie
7
Afspraken nakomen
8
Annelies
 
Rijssen 
 
10/07/2013
 
Aanbeveling: ja
 
 
10 Pluspunten
Besteld en snel geleverd Verbeterpunten
Nvt
Ron
 
Amersfoort 
 
23/06/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Stel 35-55 jr 
 
Aankoop
reflex spray en gel 9 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
7
Communicatie
9
Afspraken nakomen
9
Personeel
9
Snelheid/Levertijd
9
Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
9
Klaas
 
Ooltgensplaat 
 
23/05/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 10 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Snelheid/Levertijd
10
Klant
 
 
12/05/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Gezin 35-55 jr 10 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
H.Landwerd
 
Haarlem 
 
11/05/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Jong stel <35 jaar 
 
Aankoop
Reflex spray 10 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
9
Betrouwbaarheid
10
Kwaliteit
10
Snelheid/Levertijd
10
Klant
 
 
06/05/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin 35-55 jr 7 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Snelheid/Levertijd
9
Betrouwbaarheid
9
Afspraken nakomen
9
Klant
 
 
02/05/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin 35-55 jr 7 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
4
Communicatie
5
Afspraken nakomen
7
Personeel
6
Snelheid/Levertijd
7
Nazorg & Garantie
6
Kwaliteit
7
Betrouwbaarheid
6
Kennis & Vakmanschap
6
jan
 
akersloot 
 
02/05/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 8 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
7
Kwaliteit
7
Snelheid/Levertijd
7
Mike
 
Nieuwerkerk ad IJssel 
 
30/04/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 7 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
vrijdag vroeg besteld en pas dinsdag afgeleverd.Nogal teleurstelend
Prijs
7
Communicatie
7
Personeel
9
Snelheid/Levertijd
1
Kwaliteit
7
Afspraken nakomen
3Antwoord EHBO en sportverzorging
 
normaal gesproken heeft u de bestelling dan zaterdag in huis, bij u is er echter iets mis gegaan waardoor het pas dinsdag is bezorgd. Onze excuses hiervoor, ter compensatie sturen wij u per e-mail een kortingscode.
Lucy
 
Ulft 
 
28/04/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Jong stel <35 jaar 9 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
rene
 
36 av du 112 eme 1420 braine l alleud belgique 
 
26/04/2013
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 10 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Yvonne
 
Harbrinkhoek 
 
14/01/2013
 
Aanbeveling: nee
Particulier
Eerste keer klant
Gezin 35-55 jr 
 
Aankoop
Zelfklevend sport windsel in 2 maten 5 rol en sport gel totaal voor 23 euro 5 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ja beschrijf de hoeveelheid eenheden als je besteld.
Lever de kleur die op de foto staat, of beschrijf welke kleur je krijgt. Als je voor een bepaalde tijd besteld heb je de volgende dag je bestelling staat er geschreven. Echter ik kreeg de bestelling pas na 3 Dagen i.p.v 1 dag, laat dit dan weten. Antwoord EHBO en sportverzorging
 
Hartelijk dank voor uw feedback, we hebben de site aangepast zodat bij het bestellen van dit product er gekozen kan worden welke kleur men wilt. Uw bestelling is dezelfde dag verzonden en volgens PostNL de volgende dag bezorgd, bij uw bestelling wordt ook a;tijd een track en trace code gemaild. Ik heb zojuist in een aparte mail de gegevens van PostNL gestuurd, als deze niet juist zijn zal ik een klacht indienen bij PostNL.
Annette
 
Gorinchem 
 
13/12/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Stel 35-55 jr 10 Pluspunten
na 1 telefoontje, e.e.a. super afgehandeld. Een collega is het op wezen halen dus dezelfde dag in huis. Ook zij is enthousiast over de ontvangst aan de deur. Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
6
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Hansje
 
Amsterdam 
 
10/11/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Gezin 35-55 jr 
 
Aankoop
Reflex, goed spul, alleen via jullie(internet) te verkrijgen.
Bedankt en succces 7 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
6
Afspraken nakomen
9
Kwaliteit
6
Snelheid/Levertijd
9
Klant
 
 
18/10/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Stel 35-55 jr 
 
Aankoop
Rerflex 8 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Communicatie
8
Afspraken nakomen
8
Personeel
8
Snelheid/Levertijd
8
Nazorg & Garantie
7
Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
8
Kennis & Vakmanschap
8
Ron
 
Amersfoort 
 
28/09/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Gezin 35-55 jr 9 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
8
Snelheid/Levertijd
10
Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
10
Klant
 
 
08/09/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Single, <35 jr 
 
Aankoop
2 bussen reflex 8 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Klant
 
 
03/08/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 8 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
6
Snelheid/Levertijd
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
7
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Jan
 
Dordrecht 
 
03/07/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 
 
Aankoop
Reflex gel 9 Pluspunten
Doel treffend en snelle levering Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
6
Afspraken nakomen
10
Kwaliteit
10
Kennis & Vakmanschap
8
Snelheid/Levertijd
9
Le
 
Vlaardingen 
 
01/07/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 
 
Aankoop
Reflex spray en gel 8 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
6
Betrouwbaarheid
8
Kwaliteit
8
Afspraken nakomen
8
Snelheid/Levertijd
8
hans
 
Den-Haag 
 
30/06/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
55 jr of ouder 
 
Aankoop
reflex is een goed en snel werkend middel 9 Pluspunten
goede snelle service Verbeterpunten
geen
Prijs
7
Communicatie
9
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9
Aneeleman
 
kollumerzwaag 
 
19/06/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin 35-55 jr 
 
Aankoop
reflex spray 8 Pluspunten
snelle bezorging Verbeterpunten
nee
Prijs
1
Betrouwbaarheid
7
Kwaliteit
7
Afspraken nakomen
8
Snelheid/Levertijd
10
Klant
 
 
24/03/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Gezin 35-55 jr 
 
Aankoop
reflex spray 10 Pluspunten
snelle levering en prima prijzen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
10
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Willem
 
Waalwijk 
 
09/01/2012
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 
 
Aankoop
Reflex spray koop ik normaal in Spanje maar zag op internet dat hij hier ook verkrijgbaar was. 10 Pluspunten
In een woord top !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Communicatie
10
Afspraken nakomen
9
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
10
van Schaik
 
Zewolde 
 
28/10/2011
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Gezin <35 jr 
 
Aankoop
Reflex spray 9 Pluspunten
Hele snelle levering! Top gedaan! Verbeterpunten
geen
Prijs
8
Communicatie
8
Afspraken nakomen
10
Personeel
8
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
8
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Jaap
 
Almere 
 
25/09/2011
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
Single, 35-55 jr 
 
Aankoop
Pillen + massage olie 9 Pluspunten
Op tijd geleverd Verbeterpunten
Ik liet hepakketje op de zaak bezorge. Mijn naam stond er toe niet op. Dus ook als je de levering naa een zakeljk adres doet moet er wel een contactpersoon opstaan!
Kwaliteit
8
Afspraken nakomen
10
Communicatie
8
Snelheid/Levertijd
10Antwoord EHBO en sportverzorging
 
Bestelling was geplaatst onder particuliere naam, bij deze bestelling was geen naam van het bedrijf ingevuld. De bestelling is onder de eigen naam van de besteller verzonden naar het opgegeven adres.
Als er tijdens het bestellen een naam van een bedrijf wordt vermeld dan wordt er altijd een contactpersoon naam op het verzendetiket toegevoegd.
Wim
 
Deventer 
 
18/08/2011
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 
 
Aankoop
Dit was mijn eerste bestelling omdat DOCSHOP niet online te bereiken was en zal voortaan mijn produkten bij u afnemen. 10 Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Personeel
9
Snelheid/Levertijd
10
Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Communicatie
10
Afspraken nakomen
9
joke
 
Julianadorp 
 
11/08/2011
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Eerste keer klant
55 jr of ouder 
 
Aankoop
Reflex gel 10 Pluspunten
ik heb gebeld om dat ik mijn bestelling niet op de juiste datum had ontvangen.en naar een aantal gebeld te hebben kreeg ik iemand aan de lijn en die vertelde mij dat ze op vacantie waren.toen ik vertelde dat ik op vakantie moest heeft die persoon het de zelfde dag nog geregeld zo dat ik mijn bestelde product nog op tijd in huis had.{fantasties} Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
8
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Eduard
 
Dordrecht 
 
23/07/2011
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
55 jr of ouder 
 
Aankoop
sportgel 10 Pluspunten
snelle levering Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen
Prijs
10
Communicatie
10
Afspraken nakomen
10
Personeel
10
Snelheid/Levertijd
10
Nazorg & Garantie
10
Kwaliteit
10
Betrouwbaarheid
10
Kennis & Vakmanschap
10
Klant
 
 
10/06/2011
 
Aanbeveling: ja
Particulier
Vaker klant geweest
Gezin 35-55 jr 
 
Aankoop
sportgel 9 Pluspunten
Goede producten, snelle levering Verbeterpunten
geen
Prijs
9
Communicatie
9
Afspraken nakomen
9
Personeel
9
Snelheid/Levertijd
9
Nazorg & Garantie
9
Kwaliteit
9
Betrouwbaarheid
9
Kennis & Vakmanschap
9