Top
Dettolpharma, 4 liter, oppervlakte desinfectie
  • Dettolpharma, 4 liter, oppervlakte desinfectie
48,85
per stuk
53,25 incl. BTW
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen


DettolPharma Vloeibaar Ontsmettingsmiddel is een doeltreffend geconcentreerd ontsmettingsmiddel dat bacteriën doodt en bescherming biedt tegen bacteriën en gisten. Het kan in en om het huis worden gebruikt.

Indicatie

Voor het ontsmetten van oppervlakken.

Verwijdert 99,9% van de bacteriën.

Gebruik van Dettolpharma

1 dop = 20ml

Puur/onverdund: WC-Potten:

Giet de inhoud van 5-6 doppen in de wc-pot of rechtstreeks op het binnenoppervlak, laat 5 minuten inwerken en spoel dan door.

Verdund: Algemene oppervlakontsmetting:

Leng de inhoud van 2,5 doppen (50ml) aan per liter water. Aanbrengen met een doek of dweil. Laten drogen. Vóór gebruik steeds testen op een onopvallende plaatst. Oppervlakken die rechtstreeks in contact komen met voeding afspoelen met water.

Ingrediënten Dettolpharma

Actief bestanddeel: 4,5% chlorocresol

Bevat eveneens: water, isopropylalcohol, casterolie zeep, natriumhydroxide, karamel, parfum.

Waarschuwing

ENKEL VOOR HUISELIJK GEBRUIK

Buiten bereik van kinderen bewaren. Irriterend voor de ogen en de huid. Vermijd contact met de huid en de ogen. Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid. Schadelijk voor in het water levende organismen, kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk overvloedig spoelen met water en een arts raadplegen. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Geschikte handschoenen dragen. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Bevat chlorocresol en limoneen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Vloeibare geconcentreerde formule (type SL).


Artikelnummer: 102026
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code