Betaalmogelijkheden Nederland

Betaalmogelijkheden NederlandBetalen kan met Ideal, Paypal en via Billink, hieronder vind u meer informatie over deze betaalmogelijkheden.


iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDeal?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

Uitgebreide uitleg en informatie over iDeal kunt u vinden op de website van iDeal.


Paypal

Of het nu op Marktplaats of eBay of elders op internet is, u hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

Uitgebreide uitleg en informatie over Paypal kunt u vinden op de website van Paypal.


Billink
Met Billink is het mogelijk om uw betaling na levering van het product te verrichten middels een factuur. U betaalt dus wanneer u dat wilt! 

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Billink gaat u automatisch akkoord met de gebruikersvoorwaarden. Klik hier om de gebruikersvoorwaarden te downloaden.

Overschrijving per bank
indien u liever zelf per bank wilt betalen stuur dan uw bestelling via email naar: info@betesda.nl dan wordt er een rekening gestuurd.
Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen verzonden.